حجه الاسلام والمسلمین عظیم بامری امام جمعه دلگان در گفتگو با خبرگزاری فارس:
مردم نسبت به عملکرد شرکت آب فاضلاب استان، در دلگان انتقاد جدی دارند.
حجت الاسلام عظیم بامری اظهار کرد:
بعد از گذشت بیش از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی هنوز در برخی از نقاط استان سیستان و بلوچستان زنان گالن و یا ظرف آب بر سر می گذارند و کیلومترها طی می کنند تا بتوانند آب شرب داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه این شرایط زیبنده جامعه اسلامی نیست گفت: بسیاری از مشکلات موجود در منطقه ناشی از ضعف مدیریت است، ۷۵ روز بی آبی را تحمل کردن کار راحتی نیست علارقم پیگیری های فرماندار پشهرستان اما هنوز اداره آب و فاضلاب روستایی در این زمینه اقدامی انجام نداده است.
بامری ادامه داد:
بسیاری از اعتبارات تخصیصی به شهرستان در مرکز شهرستان هزینه می شود و متاسفانه روستاهای اطراف دیده نمی شوند و این ضروری است تا مسئولان ضمن توزیع عادلانه اعتبارات در راستای کاهش مشکلات مردم در روستاها اقدامی اساسی انجام دهند.
وی با تاکید بر اینکه باید برای حل مشکلات مردم اقدام اساسی صورت گیرد از مسئولین اداره آب فاضلاب روستایی خواست تا برای حل مشکل قطعی آب مردم روستاهای مناطق چاه گیچی، هودیان ، اسفند ، چاه شورها،چاه جلال و حومه اقدامی عاجل انجام دهند.
امام جمعه دلگان با تاکید بر اینکه علی رغم تلاش مسئولین شهرستان مشکلات بی آبی در برخی روستاهای شهرستان دلگان آنقدر طولانی شده که مردم دیگر تاب نمی آوردند و خواستار اقدام عاجل شرکت آبفای روستایی برای حل مشکل آب شرب روستاهای این شهرستان شد.
ثبت دیدگاه