دکتر شیخ زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
🔺 از آنجایی که دستفروشان مواد غذایی، معمولاً اغذیه را در محلی تهیه می کنند که هیچ گونه نظارت بهداشتی بر مواد اولیه و فرایند تهیه آنها وجود ندارد و شرایط حمل و نقل و دمای مطلوب محل نگهداری رعایت نمی شود، اینگونه مواد می توانند عاملی برای بروز بیماری های ناشی از مواد غذایی اعم از بیماری ها ی انگلی و میکروبی باشند که در برخی موارد حتی می تواند زندگی فرد مصرف کننده را با تهدید جدی مواجه سازد.
🔺متاسفانه شستشوی ناکافی مواد اولیه و ظروف، نشستن دست ها و شرایط بد عرضه و نگهداری باعث بروز مسمومیت ها و بیماری های روده ای و اسهال و استفراغ می شود.
🔺 دستفروشان مواد غذایی فاقد کارت بهداشت بوده و دوره های آموزش بهداشت را طی نکرده اند بنابراین صلاحیت اشتغال در زمینه تولید و عرضه مواد غذایی را ندارند.