... امروز: پنج‌شنبه - ۱۸ اردیبهشت - ۱۴۰۴
اقتصادی ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۵ ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: ۰ دقیقه
کپی شد!
۰

ترخیص ۵۷۰ هزار تنی کالای اساسی از چابهار

به گزارش افق سیستان؛ مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: برای تخلیه بار هر کشتی از ۴ جرثقیل استفاده می‌شود که این کار باعث افزایش سرعت عمل شده است. همچنین سوخت یورو چهار نیز تخصیص داده شده است و مشکل سوخت برای تجهیزات نداریم.

قاسم عسکری نسب در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در بندر چابهار مشکل برق نداریم، افزود: با پیش بینی های انجام شده نیروگاه ۲۵مگاواتی در دست احداث داریم که با پیشرفت حدود ۶۰درصدی ۲۵ مگاوات برق و ۵ هزار مترمربع آب شیرین به ما می دهد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان افزود: ۴۵ پروژه سرمایه گذاری با هزینه های سازمان بنادر در دست اجرا داریم. بخش خصوصی هم ۸ پروژه فعال دارند. در حال حاضر ۱۵ همت پروژه در بندر در حال اجرا است. همچنین پروژه بزرگ فاز دوم سیلوی ۱۰۰هزارتنی نیز در مرحله انتخاب پیمانکار است.

وی همچنین درخصوص قرارداد هندی‌ها در بندر چابهار گفت: بر اساس قرارداد ۱۰ ساله، هندی‌ها باید ۱۱۰ تجهیز را برای بندر چابهار تامین کنند. تا امروز ۶ تجهیز (جرثقیل) توسط هندی‌ها برای بندر تامین شده است.

وی گفت: از ابتدای امسال حجم ترخیص کالاهای اساسی حدود ۵۷۰ هزار تن بوده است.

نویسنده
ofoghesi_stan
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *