... امروز: جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
اخبار سیستان و بلوچستان ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۴ ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: ۱ دقیقه
کپی شد!
۰

مه‌گرفتگی پروازهای فرودگاه زاهدان را باطل کرد

خسروی بنجار، مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان گفت: یک پرواز از فرودگاه بین‌المللی زاهدان به دلیل وقوع مه‌گرفتگی و کاهش شعاع دید امروز سه‌شنبه باطل شد و یک پرواز دیگر تا اطلاع بعدی به علت ایمنی پرواز و مسافران تأخیر دارد.

امروز یکی از پدیده‌های نادر در زاهدان مه‌گرفتگی جدیدی در سطوح پروازی زاهدان رخ داد که دید افقی خلبان را به ۵۰ متر کاهش داد، در حالی حداقل دید برای عملیات نشست و برخواست پروازها ۸۰۰ متر بوده و این دید امروز در زاهدان به‌شدت کاهش یافت و منجر به ابطال پرواز ماهان شد.

برابر قانون، شرکت هواپیمایی سه بار وضعیت جوی مقصد را استعلام می‌گیرد اگر بهبودی حاصل نشود آن پرواز را باطل می‌کند.

به علت شرایط جوی هنوز برنامه‌ای برای انجام پروازها تعیین نشده به‌محض بهبود شرایط، برنامه‌ریزی می‌شود.

مسافران قبل از عزیمت به فرودگاه با شماره‌تلفن ۱۹۹ و شماره‌های ۳۳۲۲۲۷۷۴-۸ تماس گرفته و از وضعیت پروازها اطلاع دقیق کسب کنند.

نویسنده
ofoghesi_stan
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *