مدیر بازارچههای مرزی سیستان و بلوچستان گفت: آخرین آمار موجود حاکی از افزایش ۱۷ درصدی صادرات بازارچههای مرزی سیستان و بلوچستان در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه پارسال است؛ اتفاقی که نقش مؤثری در تقویت تجارت منطقهای و بهبود معیشت مرزنشینان دارد.
به گزارش افق سیستان، مبینعلی میر، بیان کرد: بازارچههای مرزی همواره بهعنوان یکی از مهمترین ظرفیتهای اقتصادی سیستان و بلوچستان مطرح هستند؛ ظرفیتی که در سالهای اخیر، در سایه سیاستهای حمایتی دولت و نگاه توسعه محور مدیریت استان، جانی تازه گرفته است.
وی روز دوشنبه از صادرات حدود ۲۳۰ هزار تن کالا از بازارچههای مرزی استان در فروردین امسال خبر داد و تأکید کرد: که رشد ۱۷ درصدی صادرات نسبت به مدت مشابه سال قبل موفقیتی چشمگیر در زمینه تجارت مرزی و حمایت از مرزنشینان است.
مبینعلی میر تأکید کرد: این رشد صادراتی در بازارچههای مرزی نشانهای از احیای تدریجی اقتصاد مرزنشینان و بازگشت اعتماد فعالان تجاری به زیرساختهای مرزی سیستان و بلوچستان است.
مدیر بازارچههای مرزی سیستان و بلوچستان با اشاره به ثبت بیش از ۱۰ هزار دستگاه کشنده برای صادرات از بازارچههای مرزی استان در فروردین امسال، گفت: حجم زیادی از کالاهای مرزنشینی به بازارچهها منتقل و پس از ترخیص، سود حاصل از آن که بالغ بر صدها میلیارد ریال خواهد بود بهحساب مرزنشینان واریز میشود.
وی با بیان اینکه برای بهرهمندی مرزنشینان از سود صادرات باید کارتهای مرزنشینی آنان فعال شود، افزود: لازم است فرمانداران و مسئولان مربوطه برای فعالسازی این کارتها هرچه زودتر اقدام کنند تا ساکنان مناطق مرزی بتوانند از مزایای مرزنشینی بهرهمند شوند.
مبینعلی میر ادامه داد: تجارت مرزی و رسیدگی به امور مرزنشینان در راه برنامههای مدیریت استان قرار دارد و اقدامات صورتگرفته در سال جاری نشاندهنده توجه ویژه به توسعه اقتصادی مناطق مرزی و بهبود معیشت مرزنشینان است