گلایه جمعی از سربازان استان سیستان و بلوچستان به جهت تاخیر در واریز حقوق آذرماه
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی افق سیستان جمعی از سربازان وظیفه استان با تماس و ارسال پیامهای متعدد به این پایگاه از تأخیر در واریز حقوق آذرماه گلایه های فراوانی داشتند.
یکی از این سربازان اظهار نمود: در دو سه روز اخیر از صبح علی الطلوع تا شام، مدام موجودی حساب بانکی را یا از طریق پیامک یا مراجعه به دستگاه عابربانک چک میکردم تا اینکه امروز بعد از اتمام وقت اداری دیگر امیدم از واریز حقوق قطع شد.
سرباز متاهل دیگری نیز در این رابطه عنوان داشت: در شرایط بد اقتصادی این روزها به هر میزان هم که درآمد داشته باشی باز هم کم است حال بماند که ما سربازان تنها درآمدمان برای گذران زندگی مشقت بار این سالها تنها همین حقوق سربازی است و بس.
سرباز وظیفه دیگری نیز اظهار کرد: خدارا شاکریم که فرماندهان محترم و مسئولین دغدغه مند نگاه ویژه ای به وضعیت زندگی اقتصادی سربازان وظیفه داشته و دارند و اگر این بزرگواران در خصوص زمان پرداخت حقوق هم تمهیدات لازم را اتخاذ کنند حداقل دغدغه هایمان در این خصوص کمتر خواهد شد.
سرباز وظیفه دیگری نیز بیان نمود: در اخبار دیدیم و خواندیم که نمایندگان مجلس درصدد افزایش حقوق سربازان وظیفه هستند و این باعث خوشحالیست و واقعا جای تقدیر دارد اما کاش حداقل در ماهی که گذشت با توجه به فرارسیدن شب یلدا و رسم و رسومات خاص در این شب تدبیری جهت واریز زودهنگام که نه! واریز به موقع حقوقهای سربازان وظیفه میکردند تا من به عنوان پدر در این شب شرمنده زن و فرزندانم نباشم گرچه وضعیت بودجه ای کشور هم جای تامل دارد و میبایست مسئولین زحمتکش و دلسوز نظام را در شرایط تحریمی درک کرد اما حقیقتاً در سه روز اخیر هر زمان کمترین فرصتی بدست میاوردم نسبت به چک موجودی کارت بانکی اقدام میکردم و این امر بارها و بارها و تا لحظاتی قبل که با شما تماس گرفتم اتفاق افتاد اما متاسفانه تا این لحظه خبری نشد که نشد!
ثبت دیدگاه