... امروز: شنبه - 08 دی - 1403
اقتصادی 29 شهریور 1402 - 1 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

سیستان باید به یک منطقه تجاری تبدیل شود

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر حضور مردم در عرصه‌های مختلف گفت: سیستان واقع در شمال این استان باید به یک منطقه تجاری تبدیل شود.

محمد کرمی شامگاه سه‌شنبه در دیدار با روسای دانشگاه‌های زابل با اشاره به مسائل و ظرفیت‌های منطقه سیستان اظهار کرد: طرح اضطراری تأمین آب، انتقال آب از منطقه تهلاب، انتقال آب دریای عمان به منطقه سیستان و حفر چاه‌های ژرف در حال اجراست و در صورت وصول نتیجه طرح‌های قبلی در زمینه کشاورزی و گلخانه‌ای مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه سیستان باید به یک منطقه تجاری تبدیل شود، بیان کرد: فرآوری و افزایش ارزش افزوده کالاهای وارداتی، راه‌اندازی شرکت‌های مشترک با کشورهای همسایه و ایجاد منافع مشترک با آنها نیز باید پیگیری شود.
استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر بهره‌برداری از ظرفیت‌های منطقه سیستان، تصریح کرد: احیای برخی از طرح‌های نیمه تعطیل، توسعه پنل‌های خورشیدی و نیروگاه‌های بادی، دعوت از سرمایه‌گذاران برای تاسیس کارخانه در مقیاس‌های مختلف در منطقه و تبدیل کردن منطقه به مرکز تولید پوشاک نیز در دستور کار قرار دارد.
وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای استفاده از پساب برای برخی تولیدات کشاورزی، گسترش صنایع کم آب بر و فرآوری محصولات وارداتی و معدنی نیز باید با جدیت دنبال شود.
کرمی اذعان کرد: وجود زیرساخت‌ها در ایران و نبود آن در کشورهای همسایه برای تشکیل شرکت‌های مشترک و کارخانه‌های فرآوری کالاهای وارداتی و افزایش تولید یک فرصت بی‌نظیر است.
وی ادامه داد: برنامه‌ریزی برای گسترش خطوط ریلی از چابهار تا میلک جهت گسترش صادرات، افزایش روابط با کشورهای دیگر، ترانزیت کالاهای کشورهای همسایه از بندر چابهار نیز برای افزایش تجارت انجام شده است.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: قطعاً فعال کردن بازارچه‌های مرزی و تبدیل شدن سیستان به یک منطقه تجاری، باعث گسترش حضور مردم در منطقه و رونق بازار خرید و فروش خواهد شد.
وی افزود: باید برای پیشبرد راهبردهای صحیح و اهداف اصلی در منطقه و همچنین جهت شناسایی کانون‌های بحران کارگروه های تخصصی با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های منطقه ایجاد شود.
وی خاطر نشان کرد: قطعاً گسترش علم در زمینه رفع مشکلات انسان‌ها بسیار تاثیرگذار است و برنامه‌ریزی برای هدایت جوانان و نوجوانان به سوی علم آموزی، مهارت آموزی و یادگیری فناوری‌های نوین باید انجام شود.

نویسنده
ofoghesi_stan
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *