به گزارش افق سیستان، دکتر ابوالفضل احمدزاده دادیار حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان سیستان و بلوچستان در کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد گفت: طبق آزمایشات انجام شده توسط مرکز بهداشت زاهدان، تعداد محدودی از نانوایی های سنتی شهر زاهدان از جوهر قند در نان به طور غیرقانونی برای سفید کردن و ترد کردن نان استفاده می کنند
deebo samuel jersey reloj orient titanium precio k.html birkenstock linz sl footshopping giga sport porte manteau canac marella outlet polo ralph lauren купить adidas originals 3mc black violino nero reloj orient titanium precio k.html xiaomi yi lite 4k bonnet cache cache oreille invidia jeans baltimore ravens trikot jackson grote skiwinkel scarpe guardiani uomo
air jordan 4 military black
deco mural bord
vespa lx 50cc
combinaison fee maraboutee
yeezy x prada
svetr fox
schubladen organizer
svetr fox
scarpe guardiani uomo
josh allen womens jersey
rörstrand outlet barkarby
adidas terrex moški
jakne champion
xiaomi yi lite 4k
وی ادامه داد: جوهر قند برای سلامت انسان مضر و استفاده از آن غیرقانونی است، این ماده باعث می شود نان زودتر پخته شود و ظاهری سفید داشته باشد
وی افزود: در سطح استان سیستان و بلوچستان آزمایش جوهر قند توسط دانشگاه های علوم پزشکی انجام می شود، دانشگاه موظف است این آزمایش را در آزمایشگاه های مجهز و پیشرفته که از روش های معتبر آزمایشگاهی برای جوهر قند استفاده می کند انجام دهد
وی گفت: اگر نانوایی با دستور قضایی ملزم به انجام آزمایش جوهر قند باشد، هزینه این آزمایش برعهده نانوایی ها است.
دکتر حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: کمیته صیانت از سلامت نقش مهمی در حفاظت از حقوق و سلامت مردم در حوزه سلامت و امنیت غذایی بر عهده دارد
وی ادامه داد: با توجه به حضور دستگاه های اثرگذار در حوزه بهداشت و درمان در این کمیته، شاهد حل بسیاری از معضلات و مشکلات و تدوین و تصویب شیوه نامه های اجرایی در حوزه سلامت و امنیت غذایی استان بوده ایم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: امیدواریم بتوانیم در این کمیته با همکاری دستگاه های مرتبط قدم های بزرگتری جهت بهبود سلامت در سطح استان برداریم